Diavolakos.net: Νέα σεζόν 2023/24 με αλλαγές(vid)

Ήρθε η ώρα τα προγνωστικά του Diavolakos.net να επιστρέψουν στην παλιά γνώριμη μορφή τους και γενικότερα στο στυλ που οι παλαιότεροι φίλοι γνωρίζετε και είχατε τόσο πολύ ταυτιστεί και στηρίξει…

Αυτό που έκανα τότε και στην τελική με έκανε γνωστό στους περισσότερους που ασχολούνταν με το στοίχημα, είναι πως ουσιαστικά σας παρουσίαζα τι έπαιζα εγώ μέσω ενός «φανταστικού συστήματος» που είχα δουλέψει και εξελίξει στο μυαλό μου, όπου όσες προτάσεις και αν ανέβαζα (όχι πάνω από 4-5 σε ένα Σ/Κ για παράδειγμα) τις έβλεπα ως μία.

Δηλαδή κάποιος που συμφωνούσε με ότι πρότεινα και εμπιστευόταν τον τρόπο και το παιχνίδι μου, μπορούσε να ποντάρει όλα όσα έπαιζα κι εγώ… Από το 2019 όμως και έπειτα όλο αυτό άλλαξε…

Το 2019 λοιπόν αποφάσισα να αλλάξω τον τρόπο που παρουσίαζα τα προγνωστικά μου και αυτό γιατί βλέποντας τον ανταγωνισμό ήθελα να καλύψω τα γούστα όλων των παικτών αλλά και να ηρεμήσει λίγο το κεφάλι μου…

Έτσι και έγινε οφείλω να ομολογήσω αλλά για μένα ήταν μεγάλο λάθος(συμφωνώ με το παραπονάκι σας ότι με τόσα bet που ανεβάζεις τι να πρωτοπαίξουμε), διότι προσπαθώντας να κάνω πιο «επαγγελματική» την ιστοσελίδα, χάσαμε εκείνο «το οικογενειακό» που είχαμε όλοι εμείς εδώ και δεν σας κρύβω ότι μου έλειψε.

Μου έλειψε εκείνο το πάθος που είχαμε ΟΛΟΙ μας, όπου εγώ προσπαθούσα για το ταμείο και ήταν τέτοια η ταύτιση των αναγνωστών που ακόμα και αν δεν είχαν παίξει ότι πρότεινα, έμπαιναν στου diavolakou για να δουν αν πήγε η πρόταση στο ταμείο ή στον κουβά για να χαρούν ή να κράξουν οι "περίεργοι"… Πολύ επιδραστικό όλο αυτό για όλους.

Επειδή λοιπόν κατά την γνώμη μου το σημαντικότερο πράγμα στο στοίχημα είναι να έχεις συχνή επαφή με το ταμείο ή να παίζεις αν έχεις το πάθος ακόμα και κάθε μέρα αλλά στο τέλος της ημέρας, του μήνα, ή στο τέλος της χρονιάς να μην είσαι χαμένος, αποφάσισα να επαναφέρω εκείνο το κατά γενική ομολογία επιτυχημένο «φανταστικό σύστημα» και να μπει στις προτάσεις μου όπου ουσιαστικά θα σας παρουσιάζω «τι παίζω εγώ» στο προσωπικό μου παιχνίδι. 

Φυσικά θα υπάρξουν και οι άτυχες μέρες(φτου-φτου σκόρδα) ή ακόμα και η περίοδος όπου δεν θα «κάθεται» τίποτα, αλλά στοίχημα παίζουμε και πλέον στο έτος 2023 θεωρώ περιττό να πω ότι αυτά συνέβαιναν, συμβαίνουν και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι και στο παιχνίδι των καλύτερων παικτών.

Βέβαια το ποδόσφαιρο πλέον όπως και το στοίχημα έχει αλλάξει οπότε και εμείς πρέπει να προσαρμοζόμαστε άμεσα σε κάθε αλλαγή που αντιλαμβανόμαστε.

Θέλω να πω ότι και το δικό μου παιχνίδι έχει αλλάξει σε σχέση με εκείνα τα χρόνια αλλά πιστέψτε με είναι ακόμα επιτυχημένο και πάντα στο + στο τέλος της χρονιάς.

Με θεωρώ επαγγελματία και έμπειρο παίκτη(προσωπική άποψη, δεν είναι ανάγκη να τα χαλάσουμε όποιος δεν συμφωνεί) οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν κυνηγάω τις 20άρες ως απόδοση σε τριάδες ισοπαλιών ή τις τετράδες μεγάλων αποδόσεων, καθώς ως παίκτης που παίζω σχεδόν καθημερινά, έχω καταλάβει ότι παίζω στοίχημα και χρειάζομαι συχνά ταμεία... Να πω επίσης ότι εγώ δεν θεωρώ επαγγελματία παίκτη όποιον ποντάρει πολλά χρήματα... Είναι κάτι άλλο...

Ζητούμενο στο στοίχημα το 2023...; Το μεροκάματο να βγαίνει…!!! Ποντάρω συνολικά 100; Να πάρω καταρχήν τα λεφτά μου πίσω και "αν κάτσει" κάτι, να έχω 100 ή 200 ή 300 κέρδος. Αν πάρω 500 κέρδος με 100 ποντάρισμα κάνω πάρτι… Με Δυαδούλες "καλής" συνολικής απόδοσης, άντε και καμιά ηρωική τριάδα… Σίγουρα πάντως όχι πάνω από 3 το πολύ 4 δελτία την ημέρα ακόμα και σε Σ/Κ.

Φυσικά το πιο πάνω πάει και αναλογικά με το ποντάρισμα του καθενός... Γενικότερα όποιο και αν είναι αυτό, το ιδανικό είναι να πάρεις πίσω 2 φορές το ποντάρισμα σου και πάνω...

Πάμε να δούμε τα επιπλέον που θα σας παρουσιάσω ως Diavolakos την σεζόν 2023/34.

Στις προτάσεις…

Εκτός από το «Τι παίζω εγώ» με όλα αυτά που σας προανέφερα και την δική μου μπάνκα που τόσο πολύ σας άρεσε και είχατε παθιαστεί, θα υπάρχουν και οι κλασικές προτάσεις με τριάδα, τετράδα, και bet που αφορούν γκολ αλλά με ρέγουλα…

Δεν θα υπάρχουν δηλαδή σε αυτό το γκρουπ προτάσεων πολλά bet και πολλά παιχνίδια, αλλά τα κατά την γνώμη μου όσα έχουν περισσότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης από ολόκληρο το κουπόνι και όχι με βάση την ώρα έναρξης ή το πρωτάθλημα.

*** Επίσης θα προσπαθήσω να "ανεβαίνουν" οι προτάσεις σχετικά νωρίς στην ιστοσελίδα... Δηλαδή έως τις 12 το μεσημέρι να μπορείτε να τις δείτε και να τις μελετήσετε.

Στο Editorial…

Ε νομίζω ότι ήρθε η ώρα και σε αυτό να γίνω ο παλιός Diavolakos… Τέλος τα κλασικά και προκάτ κείμενα με τις στρογγυλεμένες γωνίες μη τυχόν και εκτεθώ από ένα bet που ίσως πρότεινα με στόμφο ή να θιχτούν «οι περίεργοι»…

Γραπτός λόγος σε πρώτο ενικό σαν να κουβεντιάζουμε πίνοντας τον καφέ μας και όποιος αντέξει, ΠΑΝΤΑ βέβαια σε ότι έχει σχέση με το στοίχημα.

Live bet...

Κανονικά κάθε Σ/Κ κάπου στις 16:30 και Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη βραδινές ώρες όταν έχει παιχνίδια από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Videos…

Θα είμαι πολύ ενεργός στο θέμα αυτό ώστε να καταλάβουν και οι νεότεροι σε ηλικία που συχνάζουν εκεί, με ποιον έχουν να κάνουν… Στοιχηματικά ΠΑΝΤΑ θα ξαναπώ.

  • Θα ανεβάζω στο YouTube video με τα ταμεία μου και σχολιασμό…
  • Το ίδιο θα κάνω και τις ημέρες με παιχνίδια σε Champions, Europa, Conference League όπου θα υπάρχει και Ελληνικό ενδιαφέρον λόγω συμμετοχής των ομάδων μας.
  • Live bet στο YouTube ή στο Twitch… Όχι σε σταθερή βάση… «Επιλεκτικά» και αφού σας έχω ενημερώσει έγκαιρα… Στα ίσια θα σας το πω… Θέλω να ξέρετε πως και εμένα μου άρεσε η επικοινωνία μας τότε που το δοκίμασα αλλά "είναι σκλαβιά" και είμαι τέτοιος τύπος ανθρώπου που αν νιώθω ότι με καταπιέζει κάτι, δεν μπορώ να το κάνω σωστά και ειδικά όταν πρέπει να υπάρχουν χρονικές δεσμεύσεις…
  • Σε ότι έχει να κάνει με τα Live όμως έχω σκεφτεί το «Devil nights»… Το σκεπτικό… Γενικά χειμώνα - καλοκαίρι κοιμάμαι πάντα πολύ αργά… Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί σαν εμένα που κοιμούνται αργά και ασχολούνται συγχρόνως με το στοίχημα… Δεν θα μου κάνει κόπο να ορίσουμε σταθερά κάποιες μέρες μέσα στην εβδομάδα όπου θα ανοίγω την κάμερα και 00:00 με 02:00 να μιλάμε για τα bet που παίξαμε, τα παιχνίδια της επόμενης μέρας και λίγο live bet από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού… Έτσι κι αλλιώς εγώ εκείνες τις ώρες με αυτά ασχολούμαι… ;-)
  • Έφτιαξα και λογαριασμό Τik Τok όπου θα ανεβάζω video με κάποια έξτρα bet ή κάποιες απόψεις για θέματα που έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο και το στοίχημα… Ακόμη δεν έχω ανεβάσει κάτι αλλά όποιος θέλει να ακολουθήσει μπορεί να το κάνει σε αυτό το link ΕΔΩ και γράψτε @diavolakos.net.

Από εκεί και πέρα κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι από την 1η Σεπτεμβρίου 2023 έως και τέλος Ιουλίου 2024, βασικό ζητούμενο και επιθυμία μου είναι να σας θυμίσω και πάλι κάτι από τον Diavolako που ξέρατε οι παλαιότεροι και να ξανά συστηθώ στους νεότερους, καθώς από το 2000 έως και σήμερα το όνομα "Diavolakos" έχει καταστεί ταυτόσημο με το στοίχημα και την καθημερινή πρόγνωση αγώνων, έχοντας παίξει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της στοιχηματικής παιδείας των παικτών.

Τίτλος σεζόν μπορώ να πω το «ΠΑΜΕ ΣΑΝ ΑΛΛΟΤΕ"...!!!

Τα σέβη μου

"D"

Υ.Γ.: Το κείμενο αυτό θα υπάρχει για αρκετό καιρό στην home page ως ενημέρωση προς κάθε ενδιαφερόμενο ή ακόμα και "περίεργο".

Υ.Γ.1: Να ενημερώσω επίσης ότι από σήμερα θα ενεργοποιηθούν και πάλι τα αδερφάκια μας… Betexpress.gr, Greekbet.net και Bethelp.gr με καθημερινές προτάσεις των συνεργατών μου.

D STAMP paixe ypeythina

youtube sub

21+ |  Αρμόδιος ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα & με ασφάλεια.

Novibet.gr

Novibet.gr

"ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Stoiximan.gr

Stoiximan.gr

"ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Bet365.gr

Bet365.gr

"ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Pamestoixima.gr

Pamestoixima.gr

"ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Betshop.gr

Betshop.gr

"ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Bwin.gr

Bwin.gr

"ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Sportingbet.gr

Sportingbet.gr

"ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Vistabet.gr

Vistabet.gr

"ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Στοιχηματικές

bet365

To Thelw novibet skin 261x1000 L

To Thelw novibet skin 261x1000 R