Online στοίχημα - Tα βασικά.

Online στοίχημα!

Εμείς οι Έλληνες είναι γεγονός ότι παίζουμε στοίχημα καθώς και από ποδόσφαιρο γνωρίζουμε αλλά και από πολλά αθλήματα που βρίσκονται καθημερινά μέσα στο κουπόνι του στοιχήματος.

Πολλοί νομίζουν ότι στοιχηματίζουν σωστά, αλλά στο τέλος του μήνα ο online λογαριασμός είναι άδειος. Δε χρειάζεται να συνεχίσουμε να χάνουμε χρήματα για να αποδείξουμε μάταια στον εαυτό μας – αλλά και στους γύρω μας – πως είμαστε καλοί παίκτες στοιχήματος.

Αρκεί να ακολουθηθούν κάποια βήματα που μπορεί να μη σας κάνουν πλούσιους, αλλά οπωσδήποτε θα βάλουν σε μια τάξη τη στοιχηματική δραστηριότητα σας και αν μη τι άλλο θα απαρτίσουν ένα σχέδιο δράσης σύμφωνα με το οποίο θα ρισκάρετε τα χρήματά σας.

Online στοίχημα - Ποια είναι τα βασικά που πρέπει να γνωρίζουμε;

Ενημέρωση

Το αναφέρω συχνά καθώς η σωστή ενημέρωση είναι το Α και το Ω για να καταφέρετε να κερδίσετε. Επίσης πολλοί επιλέγουν να το κάνουν μέσα από συμβουλές έμπειρων tipster (και εγώ μέσα σε αυτούς), που δεν είναι άλλοι από παίχτες που καθημερινά ασχολούνται με τα νέα των ομάδων, προβάλλοντας σας τα καλύτερα προγνωστικά (πάντα κατά την γνώμη τους).

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να πω πως αν και γνωρίζω ότι μιλάω σε έξυπνους ανθρώπους, δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι το Diavolakos.net δεν προσφέρει στοιχήματα με αμοιβή ή υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών οποιουδήποτε είδους. Είναι ιστοσελίδα που εκτός από συμβουλές και ενημέρωση για το στοίχημα, παρέχει ΔΩΡΕΑΝ προγνωστικά που αποτελούν προσωπική άποψη των συντακτών και παρέχονται με καλή πίστη, αλλά ΔΕΝ εξασφαλίζουν σίγουρα κέρδη.

Η μελέτη για το στοίχημα δεν είναι ανάγκη να είναι περίπλοκη. Πολλοί χάνονται σε δύσκολες έννοιες μαθηματικών και στατιστικής ανάλυσης και καταλήγουν να αποφεύγουν δυσνόητα κείμενα, προτιμώντας τα έτοιμα προγνωστικά και τα "άχαστα" συστήματα που υπόσχονται πλήθος ανθρώπων, ιδιαίτερα online.

Εξειδίκευση

Βρείτε το άθλημα, το πρωτάθλημα ή ακόμα και την ομάδα πάνω στα οποία θα ειδικευτείτε και θα γίνετε πραγματικά καλός στις προβλέψεις σας. Μείνετε πιστοί σε αυτά που εσείς οι ίδιοι γνωρίζετε.

Καταγραφή

Προετοιμάστε ένα φύλλο στο Excel όπου θα περνάτε όλα τα στοιχήματά σας. Η καταγραφή αυτή θα σας βοηθήσει στην πορεία των στοιχημάτων σας να βρείτε αδυναμίες, αλλά και σημεία στα οποία είστε πραγματικά καλοί στα προγνωστικά σας. Σας είχα φτιάξει το mybanka για αυτή τη δουλειά αλλά δεν το εκτιμήσατε σωστά και έτσι το παράτησα... :-(

Υπολογισμός πιθανότητας: Πριν ακόμα δείτε τις αποδόσεις, αποφασίστε τι πιθανότητες έχουν τα σημεία που προβλέπετε για τους αγώνες που σας ενδιαφέρουν. Εάν έχετε καταλήξει να παίξετε για παράδειγμα δύο άσσους και μια ισοπαλία ανάμεσα σε 40 αγώνες του κουπονιού της ημέρας, υπολογίστε την πιθανότητα επαλήθευσης αυτών των σημείων. 30, 40, 50%; Υπολογίστε τα πάντα (κατά την γνώμη σας βέβαια)!

online stoixima basics

Πως μπορούμε να παίξουμε διαδικτυακό στοίχημα

Σίγουρα στην Ελλάδα του 2022 είναι πολλοί λίγοι εκείνοι που δεν γνωρίζουν να παίζουν στοίχημα μέσα από μια σελίδα. Για αυτούς όμως που δεν γνωρίζουν, αυτό που πρέπει να κάνετε αρχικά είναι να αποφασίσετε σε ποιόν ή μάλλον πιους bookmaker θα κάνετε εγγραφή. Μόλις συμβεί αυτό και παράλληλα κάνετε κατάθεση* ένα ποσό που θα σας επιτρέπει να στοιχηματίσετε είστε έτοιμος να ξεκινήσετε.

Επιλογή Bookmaker

Επιλέξτε σωστά τον bookmaker σας με βάση τις κριτικές που έχει λάβει, με βάση παίχτες που τον έχουν χρησιμοποιήσει αλλά και με τις καλύτερες αποδόσεις συνολικά σε όλα τα αθλήματα. Επίσης και το 0% γκανιότα* ή οι ενυσχιμένες αποδόσεις είναι ένας καλός λόγος επιλογής ενός bookmaker.

Οι προσφορές* του Bookmaker

Αναμφίβολα πρόκειται για το κίνητρο που θέλει ένας παίχτης να λάβει. Φανταστείτε ότι με μίας προσφορά *εγγραφής που φτάνει στο 100% ή ακόμα και στο 200%, ένας παίχτης μπορεί να κερδίσει χρήματα που θα χρησιμοποιήσει στο στοίχημα του με σκοπό να κερδίσει ακόμα περισσότερα χρήματα.

Καθορίστε Μπάτζετ

Αν δεν το κάνετε μπορεί και να δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα στην καθημερινότητα σας καθώς η απόσταση του "στοίχημα παίζω μωρέ ΟΚ" μέχρι τον εθισμό είναι πολύ μικρή.

Ζωντανό Στοίχημα και Live Last minute

Πρόκειται ουσιαστικά για μια υπηρεσία που πρέπει όλοι να κάνουμε χρήση. Το Live Bet είναι ότι καλύτερο μπορεί να έχει ένας Bookmaker (που έχουν πλέον όλοι) μιας και βοηθά τον παίχτη να κερδίσει. Πως; Δίνοντας του την ευκαιρία κατά την διάρκεια του αγώνα να αλλάξει το στοίχημα. Εδώ να αναφέρουμε ότι ελληνικοί bookmakers προσφέρουν και το live last minute στοίχημα, στο οποίο μπορείτε να αλλάξετε το στοίχημα ακόμη και το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Ενδείκνυται για παιχνίδια μπάσκετ αλλά και χάντμπολ όπου η εναλλαγή του σκορ είναι αρκετά συχνή.

Στοίχημα από το κινητό

Το στοίχημα, όπως και το Live καζίνο από το κινητό είναι η νέα μόδα στην Ελλάδα, μιας και πολλοί παίχτες επιλέγουν να παίζουν από το smartphone τους είτε είναι iPhone είτε είναι Android. Το μόνο που χρειάζεται ένας παίχτης για να παίξει είναι μια καλή γραμμή Mobile Internet, 4G ή 5G και είναι έτοιμος να ξεκινήσει. Το κινητό βοηθά αυτούς που έχουν επιλέξει να παίζουν live μιας και όπου και να βρίσκεστε, αλλά και όποτε θέλετε, να αλλάξετε το στοίχημα σας.

Επαγγελματικό στοίχημα: Τι ακριβώς συμβαίνει!

Διαχείριση κεφαλαίου

Πολλοί λένε πως η διαχείριση κεφαλαίου είναι το Α και το Ω για να έχετε τύχη στο στοίχημα. Αναμφισβήτητα παίζει τεράστιο ρόλο, αφού είναι λάθος να ποντάρουμε 10πλάσια χρήματα, επειδή τελευταία σταθήκαμε άτυχοι. Ακολουθώντας όμως σταθερό ποντάρισμα στα στοιχήματά μας, θα αποφύγουμε τέτοια καταστροφικά λάθη.

Προσέξτε όμως: Εάν στοιχηματίζετε σε αποδόσεις χωρίς value, στο τέλος σίγουρα θα βγείτε χαμένοι ακόμα κι αν οι αποδόσεις είναι του 1.10 αν και η διακύμανση θα είναι σχετικά ομαλή. Το θέμα είναι όμως ότι η διακύμανση που θα δεχτεί το κεφάλαιό σας, ενδέχεται να επηρεάσει τη ψυχολογία σας και να οδηγηθείτε σε λάθη, όπως το να μη στοιχηματίζετε πλέον σε value αποδόσεις, ή να μεγαλώσετε το ποντάρισμά σας.

Συμπέρασμα

Αν δεν το έχετε γνωρίσει το στοίχημα από το διαδίκτυο τότε κάντε το γρήγορα, μιας και όλοι οι Bookmakers που βρίσκονται στην Ελλάδα και νόμιμοι είναι αλλά και οι συναλλαγές σας θα είναι ασφαλής.

Επίσης το mobile gaming είναι ένας εξαιρετικός τρόπος γρήγορου και απλού στοιχηματισμού όπου όλες οι εταιρίες το θεωρούν το μέλλον στον τζόγο γενικότερα.

 * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις στοιχηματικών ιστοσελίδων

21+ |  Αρμόδιος ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα.

Novibet.gr

Novibet.gr

"ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Stoiximan.gr

Stoiximan.gr

"ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Bet365.gr

Bet365.gr

"ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Pamestoixima.gr

Pamestoixima.gr

"ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Betshop.gr

Betshop.gr

"ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Bwin.gr

Bwin.gr

"ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Sportingbet.gr

Sportingbet.gr

"ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Vistabet.gr

Vistabet.gr

"ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Στοιχηματικές

euro 350x1000 L

euro 350x1000 R