Θεωρία στοιχήματος

article image
03 Ιουνίου 2019

Τι είναι και πως παίζεται το Ασιατικό χάντικαπ.


Το ασιατικό χάντικαπ είναι ένας εναλλακτικός τρόπος για να παίζει κανείς στοίχημα στο ποδόσφαιρο, βάσει του οποίου μία από τις ομάδες έχει ένα "εικονικό προβάδισμα=χάντικαπ" έναντι της άλλης, ώστε μια πιο φορμαρισμένη - πιο ισχυρή ομάδα θα πρέπει να καλύψει αυτό το χάντικαπ για να κερδίσει ο παίκτης το στοίχημα του.

article image
02 Ιουνίου 2019

Γκανιότα και ROI/Yield στο Στοίχημα


Γκανιότα και ROI/Yield στο Στοίχημα. Υπολογισμός.

H λέξη γκανιότα είναι ένας όρος που ακούγεται πολύ συχνά στο χώρο του στοιχήματος, πολλοί παίκτες όμως δεν ξέρουν τι ακριβώς σημαίνει και πόσο σημαντική είναι.

article image
02 Ιουνίου 2019

Γιατί να παίξεις στοίχημα στο Internet σε νόμιμες στοιχηματικές


Tο διαδικτυακό στοίχημα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και κερδίζει όλο και περισσότερο κοινό σε σχέση με τον παραδοσιακό τρόπο στοιχηματισμού στα πρακτορεία. Όσο πολύπλοκο και αν φαντάζει για πολλούς, το να παίξετε στοίχημα στο ίντερνετ είναι πολύ εύκολο και ασφαλές.

article image
02 Ιουνίου 2019

Online στοίχημα - Tα βασικά.


Εμείς οι Έλληνες είναι γεγονός ότι παίζουμε στοίχημα καθώς και από ποδόσφαιρο γνωρίζουμε αλλά και από πολλά αθλήματα που βρίσκονται καθημερινά μέσα στο κουπόνι του στοιχήματος.

article image
02 Ιουνίου 2019

Τα 10 κριτήρια επιλογής μίας στοιχηματικής πλατφόρμας.


Πώς επιλέγω στοιχηματική πλατφόρμα;

Η πρόοδος της τεχνολογίας και η εκτόξευση του ίντερνετ, έχουν κάνει το διαδικτυακό στοίχημα ιδιαίτερα δημοφιλές και συνεχώς νέες στοιχηματικές πλατφόρμές εμφανίζονται ή..εξαφανίζονται.

article image
02 Ιουνίου 2019

Live betting: 8 κανόνες για να το υποτάξει ο παίκτης.


Live betting: 8 βασικοί κανόνες

Live betting... Πρόκληση γιατί με μερικές βασικές γνώσεις μπάλας και στοιχήματος. Mια σωστή πρόβλεψη στην εξέλιξη ενός συγκεκριμένου ματς είναι αρκετές φορές εύκολη και λογική. Παγίδα γιατί στοχεύει στον αποπροσανατολισμό του παίκτη με έξτρα “ευκαιρίες” και δελεαστικές αποδόσεις.

Το Diavolakos.net συμπάσχει με τον παίκτη και τον βοηθάει να βγει ζωντανός από το Live betting με 8 από τις βασικότερες οδηγίες για να το “διαβάσει” σωστά και να το νικήσει ευκολότερα:

Eίναι ταυτόχρονα η μεγαλύτερη πρόκληση και η πιο ύπουλη παγίδα για τον παίκτη που θέλει να ποντάρει online κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

article image
02 Ιουνίου 2019

Τα πρώτα βήματα του παίκτη σε στοιχηματική πλατφόρμα.


Με το πέρασμα των χρόνων το διαδικτυακό στοίχημα γίνεται όλο και πιο δημοφιλές. Για πολύ κόσμο η διαδικασία φαίνεται πολύπλοκη και μπερδεμένη, όμως η αλήθεια είναι πως πρόκειται για απλή και γρήγορη διαδικασία. Παρακάτω παρατίθενται τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να παίξετε στοίχημα στο ίντερνετ.

Stoiximan.gr

Stoiximan.gr

"Mobile Operator of the Year - EGR Awards 2019"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Bet365.gr

Bet365.gr

"Κορυφαία στον κόσμο"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Betshop.gr

Betshop.gr

"Εδώ είναι το παιχνίδι"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Bwin.gr

Bwin.gr

"Το παιχνίδι πιο αληθινό από ποτέ 21+"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Sportingbet.gr

Sportingbet.gr

"Όχι τυχαία επιλογή"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Interwetten.gr

Interwetten.gr

"Betting is our sport"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Vistabet.gr

Vistabet.gr

"Όλα παίζονται εδώ"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Novibet.gr

Novibet.gr

"100% δίπλα στον παίκτη"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Στοιχηματικές

Bet365 sports L 

Bet365 sports R