ΤΑΜΕΙΑ χθες... Γεμάτο κουπόνι και σήμερα!

Τέσσερα(4) ΤΑΜΕΙΑ χθες, από τις "Bet of the day", "Daily treble", "Accumulator""Bankroll builder"... Στο σημερινό πρόγραμμα βρίσκουμε και πάλι αρκετά παιχνίδια που μπορούμε να ασχοληθούμε ώστε να διεκδικήσουμε νέα ταμεία.

Έχω πει... Αυτή την περίοδο το στοίχημα έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολο για λόγους που πλέον θεωρώ ότι έχουμε εξαντλήσει… Είναι κάτι που το καταλαβαίνει και ο πιο άσχετος με το ποδόσφαιρο ή το στοίχημα.

Δεν γίνεται να μην υπάρχουν τα πάνω-κάτω στις επιδόσεις μας σε αυτή την περίοδο... Δεν είναι θέμα το πως παίζουμε εμείς... Είναι τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει η μεγάλη διακοπή και η μικρή προετοιμασία των ομάδων... Μπορεί την μία ημέρα να πατώνουμε και την άλλη να βγάζουμε ταμεία...

Καλώς η κακώς έτσι είναι το παιχνίδι αυτή την περίοδο... Εδώ άλλωστε δεν χαϊδεύουμε τα αυτιά κανενός και θεωρώ ότι μιλάω σε σχετικούς που καταλαβαίνουν τα βασικά του "αθλήματος" έστω...!!!

«Φτιάξτε Αγορά»* σε αγώνες ποδοσφαίρου και δείτε ζωντανά* τα περισσότερα παιχνίδια στην Bet365!

Τα ταμεία βλέπετε ότι έρχονται με μεγαλύτερη συχνότητα... Όσο παίζω, τόσο "θα παίρνω τα μέτρα τους" καθώς έχουμε ακόμα δρόμο μέχρι να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα... Δεν υπήρχε περίπτωση να μην συμβεί αυτό αργά ή γρήγορα και είναι κάτι που σας το είχα πει σε προηγούμενο editorial...

Γενικότερα λοιπόν θα έλεγα ότι το παρελθόν έχει δείξει πως όταν είσαι αναγνώστης αυτής της ιστοσελίδας, δεν πρέπει να χάνεις την πίστη σου…

Στου Diavolakou είσαι... "Never give up" κατάσταση δηλαδή!

ΚΑΙ σήμερα βρίσκουμε πολλά παιχνίδια από αρκετά πρωταθλήματα... ΚΑΙ σήμερα θα κάνω την στοιχηματική μου προσπάθεια για "επιστροφές".

Πλέον στο diavolakos.net υπάρχει και ανάλυση αγώνων στα πιο δυνατά παιχνίδια της ημέρας ώστε να ενημερώνεστε για ότι χρειάζεστε στην μελέτη σας, καθώς και πρόταση(του αρθρογράφου) σε κάθε παιχνίδι!

Για το τι με οδηγεί σε κάθε μου επιλογή μπορείτε να το δείτε με ένα σας κλικ πάνω σε κάθε παιχνίδι των προτάσεων μου.

Θα είμαι στο Live Bet από τις 20:00 και έπειτα...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ... Από την στιγμή που παίζετε στοίχημα ή καζίνο και ενημερώνεστε από το site αυτό, η στήριξή σας με εγγραφές σε στοιχηματικές για το παιχνίδι σας μέσα από τα διαφημιστικά banners του diavolakos.net μας βοηθούν ώστε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι, προσφέροντας σε εσάς εντελώς ΔΩΡΕΑΝ προγνωστικά με συχνά ΤαμείΑ και γενικότερα ότι χρειάζεστε για το παιχνίδι σας...!!!

Επίσης αν κάνετε εγγραφή από το diavolakos.net επωφελείστε από τις προσφορές των στοιχηματικών και ταυτόχρονα εξασφαλίστε ότι ο Diavolakos θα είναι δίπλα σας σε ότι πρόβλημα πιθανόν προκύψει.

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε.

D STAMP


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Novibet: Οδηγίες εγγραφής - Πλεονεκτήματα - Υπηρεσίες - Αξιολόγηση.  

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 
Stoiximan.gr

Stoiximan.gr

"Το παιχνίδι σου καλύτερο"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Bet365.gr

Bet365.gr

"Κορυφαία στον κόσμο"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Pamestoixima.gr

Pamestoixima.gr

"Καλύτερο από ποτέ"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Betshop.gr

Betshop.gr

"Εδώ είναι το παιχνίδι"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Bwin.gr

Bwin.gr

"Το παιχνίδι πιο αληθινό από ποτέ 21+"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Sportingbet.gr

Sportingbet.gr

"Όχι τυχαία επιλογή"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Novibet.gr

Novibet.gr

"100% δίπλα στον παίκτη"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Winmasters.gr

Winmasters.gr

"Εσύ κάνεις παιχνίδι"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Vistabet.gr

Vistabet.gr

"Όλα παίζονται εδώ"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Στοιχηματικές

Bet365 sports L

Bet365 sports R