Νέες «ορολογίες» στα προγνωστικά μας!

Mέσα από αυτό το κείμενο θα κάνουμε μια επεξήγηση του τι σημαίνουν οι τίτλοι στα προγνωστικά ποδοσφαίρου μιας και ίσως κάποιοι έχετε...άγνωστες λέξεις.

Λέμε εδώ και καιρό ότι ο «νέος diavolakos» θα είναι για όλα τα είδη των παικτών και θα πρέπει να κάνουμε το ένα βήμα παραπάνω… Να εκσυγχρονιστούμε και να συγχρονιστούμε με ότι συμβαίνει στο εξωτερικό διότι έτσι πρέπει. Είμαι σίγουρος πως θα ακολουθήσουν και οι «υπόλοιποι»…!!!

Οι περισσότεροι που ενημερώνεστε από sites του εξωτερικού φυσικά γνωρίζετε τις εκφράσεις και τους τίτλους, αλλά σίγουρα όχι όλοι…

Για να κάνουμε λοιπόν την ζωή εύκολη σε όλους, πιο κάτω θα κάνω μια επεξήγηση του τι σημαίνει κάθε πρόταση που βλέπετε στην αριστερή στήλη του diavolakos.net με τα προγνωστικά.

Τι είναι το Bet of the Day;

Το «Bet of the Day» είναι η θεωρητικά πάντα πιο «δυνατή» επιλογή «μέσης απόδοσης» του Diavolakos.net από τα παιχνίδια ποδοσφαίρου της ημέρας και προτείνεται σε μονό αποδεκτό.

Στο diavolakos.net δεν παίζουμε σε «μονό» παιχνίδια με φαβορί και χαμηλές αποδόσεις που η λογική λέει πως έχουν περισσότερες πιθανότητες επαλήθευσης (τέτοια παιχνίδια μπορείτε να δείτε στο “Bankroll Builder”), αλλά πιο «ψαγμένα» με μεγαλύτερη απόδοση.

Με την απόδοση του αγώνα που προτείνουμε να είναι γύρω στο 2.00 και ακολουθώντας ο παίκτης για μεγάλο διάστημα αυτή τη στρατηγική (να παίζει μονά αποδεκτά), τότε αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες του να έχει κέρδος σε βάθος χρόνου.

Με βάση την λογική καταλαβαίνετε πως οι πιθανότητες επαλήθευσης ενός αγώνα είναι περισσότερες από ότι σε συνδυασμό δύο ή τριών+ κλπ…

Τι είναι το Daily Double Tips;

«Less legs = Less risk» λένε οι Άγγλοι που ξέρουν αρκετά για το στοίχημα… Η «δυάδα» λοιπόν είναι μια πολύ δημοφιλής στοιχηματική επιλογή που μοιραζόμαστε κάθε μέρα.

Τα συγκεκριμένα στοιχήματα δίδονται αφού πρώτα «διαβάσουμε» τα παιχνίδια και αναλύσουμε τις αγορές στοιχημάτων ώστε να βρούμε την σωστή τους αξία έχοντας την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Συνήθως η συνολική απόδοση της πρότασης κυμαίνεται από 2.40 και πάνω.

Η προσθήκη δύο στοιχημάτων μεσαίας ή και μικρομεσαίας απόδοσης σε δυάδα έχει συνήθως καλές πιθανότητες επαλήθευσης που σημαίνει περισσότερες πιθανότητες για «επιστροφές» απ ότι αν παίζατε τριάδα ή τετράδα κλπ κλπ…!!!

Μην ξεχνάτε, για να είναι επιτυχημένο αυτό το στοίχημα και οι δύο επιλογές πρέπει να επαληθευτούν.

Τι είναι το Daily Treble Tips?

Το δελτίο στο οποίο τοποθετούμε στοιχηματικές επιλογές σε 3 παιχνίδια… Με δύο λόγια η «Τριάδα» ή αλλιώς και «Παρολί» όπως λέμε στην Ελλάδα.

Φυσικά, είναι αυτονόητο ότι και τα τρία γεγονότα του δελτίου θα πρέπει να έχουν επαληθευτεί γιατί σε διαφορετική περίπτωση δεν θα επιστρέψει τίποτα αν δεν γίνει χρήση cash out αν και εφόσον το επιτρέπει η εξέλιξη των αγώνων.

Τα καθημερινά μας πονταρίσματα περιλαμβάνουν ένα μείγμα στοιχημάτων και σε μια πιθανή ερώτηση για το πόσο συχνά θα σας πάει ταμείο η τριάδα μας μπορούμε να πούμε πως…

“To Diavolakos.net υπάρχει από το 2002 έως και σήμερα… Νομίζουμε ότι η μακροζωία και η φήμη μας σε αυτό τον τόσο απαιτητικό χώρο δείχνει ότι είμαστε αρκετά αξιόπιστοι σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι που παίζουμε και αγαπάμε”.

Ο καθένας μπορεί να δώσει μια σειρά συμβουλών που υπόσχονται άμεσα κέρδη αλλά ο δικός μας στόχος είναι να παρέχουμε μια σταθερή ροή αξιόπιστων επιλογών, και αυτό περιλαμβάνει και την καθημερινά μας τριάδα.

Τι είναι το tasty treble;

Η… «Νόστιμη τριάδα» είναι τρία στοιχήματα από τρία παιχνίδια όπου το κάθε ένα έχει από 2.20 και πάνω απόδοση και είναι τοποθετημένα σε ένα δελτίο το οποίο περιλαμβάνει έξτρα ρίσκο και δεν θα έχει ποτέ κάτω από 10.00 απόδοση.

Σε αυτό τον τύπο στοιχημάτων θα βρίσκεται τις «αγαπημένες μας» τριάδες ισοπαλιών και γενικότερα bet μεγάλων αποδόσεων είτε ως παρολί, είτε ως σύστημα trixie…

Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για προτάσεις με μεγάλο ρίσκο με ότι αυτό συνεπάγεται.

Τι είναι η πρόταση με τα «Goals»;

Η ενασχόληση των παικτών με τα γκολ κάθε αγώνα και ειδικά τα Over / Under 2.5 Goals, τα GG/NG αλλά και τα γκολ ημιχρόνων γίνεται όλο και πιο δημοφιλής ως τρόπος για να στοιχηματίζετε σε ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Νομίζουμε ότι είναι περιττό να αναφερθούμε περισσότερο στις επιλογές των γκολ γιατί πραγματικά όλοι γνωρίζετε…

Εμείς εδώ στο Diavolakos.net αναλύουμε στατιστικά κάθε παιχνίδι, ακολουθώντας ομάδες που τείνουν να κερδίζουν συνήθως με πολλά γκολ όταν παίζουν εναντίον ομάδων που τείνουν να δέχονται πολλά, στην σωστή βέβαια πάντα απόδοση.

Γενικότερα εμείς είμαστε του θεάματος και αυτού που λέγεται… «για την ομορφιά του αθλήματος»… Είμαστε παίκτες του over και GG… Σπάνια θα παίξουμε under 2.5 ή NG σε παιχνίδια… Δηλαδή η αναλογία μπορεί να είναι και 100 over/ 5 under.

Τι είναι το Accumulator;

Το «acca» όπως οι περισσότεροι παίκτες κυρίως του εξωτερικού αναφέρονται σε αυτό για ευκολία, είναι τα δελτία που τοποθετούμε στοιχηματικές επιλογές για 4 παιχνίδια και πάνω …

Ουσιαστικά δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των επιλογών, αλλά για να κερδίσει το δελτίο πρέπει να είναι όλα σωστά, παρόλο που μπορεί να υπάρξει ως παρηγοριά το γεγονός ότι οι περισσότεροι bookmakers συνήθως επιστρέφουν το ποντάρισμα ως ένα δωρεάν στοίχημα αν χαθεί μόνο μια επιλογή από το δελτίο μας.

Αρκετοί παίκτες προτιμούν τα δελτία αυτά για ένα απλό λόγο… Τις μεγάλες «επιστροφές» σε περίπτωση που βρουν στόχο όλες οι επιλογές τους… Δηλαδή αυτό που λέμε… «Πάμε με λίγα, για πολλά»!

Βέβαια όπως σε όλα τα είδη παιχνιδιού στο στοίχημα έτσι και το συγκεκριμένο χρειάζεται δεξιοτεχνία, γνώση και φυσικά μεγάλη τύχη. Μια «νίκη του παίκτη» όμως και μια γεμάτη τσέπη, είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους τα «accas» είναι μεταξύ των πιο δημοφιλών στοιχημάτων ποδοσφαίρου.

Και εμάς μας αρέσουν η αλήθεια είναι οι μεικτές 4άδες αλλά αν μας ρωτήσετε πόσο συχνά θα είναι στο ταμείο οι συγκεκριμένες επιλογές θα σας πούμε πως… «Κανένας νόμιμος δικτυακός τόπος δεν μπορεί να υποσχεθεί σταθερές νίκες ή κέρδη και κάθε παίκτης γνωρίζει ότι οι 4άδες-5άδες-6άδες είναι δύσκολο να «κάτσουν» τόσο συχνά και τόσο εύκολα».

Ωστόσο, προσπαθούμε για το καλύτερο και έχουμε αρκετές φορές καλά αποτελέσματα επιτυχίας στα στοιχήματά μας.

Τι είναι το Bankroll Builder;

Θα έχετε ακούσει πολλές φορές τον Diavolako να λέει πως το στοίχημα δεν είναι αγώνας σπριντ… Είναι ένας Μαραθώνιος…!!!

Αυτό ακριβώς είναι το bankroll builder… Δηλαδή δελτία όπου ο στόχος είναι το αργό αλλά σταθερό κέρδος καθώς οι αποδόσεις μπορεί να μην είναι υπερβολικά υψηλές, αλλά οι πιθανότητες νίκης θα είναι στον βαθμό που πρέπει με βάση τον συσχετισμό απόδοση/πιθανότητα.

Το είδος του παιχνιδιού αυτού μπορεί να παιχτεί με δυάδες, τριάδες σε χαμηλή συνολική απόδοση ή ακόμα και με μονό του 1.20 απόδοση… Γενικότερα η συνολική απόδοση της συγκεκριμένης επιλογής θα είναι από 1.20 έως 1.60.

Λογικά η τακτική αυτή… «Χτίζει μπάνκα» αλλά η δική μας άποψη είναι πως οι παίκτες που παίζουν με αυτό τον τρόπο το παιχνίδι, πρέπει να παίζουν για όλη την σεζόν έτσι, διότι αν «μαζεύει» από εδώ και τα ρίχνει αλλού τότε δεν υπάρχει λόγος να ακολουθεί αυτή την τακτική…!!!

Τι είναι το Special bet;

Ουσιαστικά πρόκειται για τα «ειδικά στοιχήματα» που λέμε οι περισσότεροι.

Όποτε το επιτρέπει η ημέρα, η συγκεκριμένη πρόταση μπορεί να είναι ένα μονό, μια δυάδα, ή μια τριάδα και που θα περιλαμβάνει στοιχήματα σε σχετικά μεγάλες αποδόσεις και στοιχήματα από ημίχρονα/τελικά και πιθανούς σκόρερς, μέχρι κόκκινη κάρτα, καταλογισμό πέναλτι, δοκάρι κ.α.

Και εδώ το ρίσκο βέβαια είναι υψηλό αφού σε αρκετές περιπτώσεις τα ζητούμενα είναι σύνθετα και απαιτούν συνδυασμό…΄

Τι είναι το Late-Night Bets;

Στο νέο Diavolakos.net θέλουμε να καλύψουμε κάθε τύπο παίκτη που ασχολείται με το στοίχημα και οι μεταμεσονύχτιες προτάσεις μας είναι για όσους από εσάς επιθυμείτε να παρακολουθείτε μέχρι αργά ποδόσφαιρο ή για όσους θέλουν να ξυπνήσουν με μια πιθανή επιτυχία!!!

Οι προβλέψεις μας για τα στοιχήματα αργά τη νύχτα περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών στοιχημάτων αφού το ποδόσφαιρο είναι ένα παγκόσμιο παιχνίδι και υπάρχουν αγώνες που «τρέχουν» όλη τη νύχτα σε πρωταθλήματα που μπορεί να μην ακολουθείτε πολύ στενά αλλά μπορεί να κρύβουν στοιχηματικές ευκαιρίες.

Οφείλουμε να έχουμε την ίδια αντιμετώπιση και προσοχή στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Νότιας Αμερικής, αφού λόγω της χρονικής διαφοράς αυτά συμπεριλαμβάνει ο συγκεκριμένος τρόπος παιχνιδιού…

Γενικότερα εμείς εδώ προτιμούμε αγώνες υψηλότερου αγωνιστικού προφίλ, όπως οι Serie A Βραζιλίας και Superliga Αργεντινής. Φυσικά, υπάρχει και το Αμερικάνικο MLS που μπορεί να αποδειχτεί ιδανικό για τους παίκτες του over, ενώ εκτός από τους εγχώριους αγώνες υπάρχουν τα Copa Libertadores και Copa Sudamericana τα οποία είναι τα αντίστοιχα νοτιοαμερικανικά ισοδύναμα του Champions League και Europa League.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όλες οι προβλέψεις μας είναι πλήρως ελεγμένες και παρέχονται με καλή πίστη, αλλά δεν εξασφαλίζουν σίγουρα κέρδη. Παρακαλούμε να παίζετε με υπευθυνότητα και να θυμάστε πως πρέπει να στοιχηματίζετε μόνο χρήματα που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να χάσετε.

Επισκεφθείτε τις οδηγίες υπεύθυνου παιχνιδιού για περισσότερες πληροφορίες. | 21+

D STAMP

Stoiximan.gr

Stoiximan.gr

"Mobile Operator of the Year - EGR Awards 2019"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Bet365.gr

Bet365.gr

"Κορυφαία στον κόσμο"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Pamestoixima.gr

Pamestoixima.gr

"Με super αποδόσεις"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Betshop.gr

Betshop.gr

"Εδώ είναι το παιχνίδι"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Bwin.gr

Bwin.gr

"Το παιχνίδι πιο αληθινό από ποτέ 21+"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Sportingbet.gr

Sportingbet.gr

"Όχι τυχαία επιλογή"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Interwetten.gr

Interwetten.gr

"Betting is our sport"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Vistabet.gr

Vistabet.gr

"Όλα παίζονται εδώ"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Novibet.gr

Novibet.gr

"100% δίπλα στον παίκτη"
ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Στοιχηματικές

Bet365 sports L

Bet365 sports R