MyBanka BetLeague BetHelp BetExpress
FAQ
Αγαπητοί φίλοι και συνοδοιπόροι γεια και χαρά σας.

Δημιούργησα αυτή την "page" στο diavolakos.gr ώστε να αποφεύγουμε ορισμένα συνηθισμένα ερωτήματα που λαμβάνω συχνά-πυκνά, τα οποία σας δημιουργούνται μέσα στην σαιζόν με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση σας και την αποφυγή αποστολή mails και μεγάλων κειμένων για επεξηγήσεις στο καθημερινό μου editorial όπως έκανα συχνά έως τώρα.

Οι Ερωτήσεις -Απαντήσεις θα εμπλουτίζονται μέσα στην σαιζόν ανάλογα με τις απορίες σας και τις ερωτήσεις σας που θεωρώ ότι χρειάζονται απάντηση.

Πότε αρχίζει και τελειώνει η σεζόν 2016-17; Πότε κλείνει η μπάνκα;
Η σαιζόν ξεκινάει στις 20/8/2016 και ολοκληρώνεται ουσιαστικά το βράδυ του Μαϊου με τον τελικό του champions league.

Η μπάνκα κλείνει κάπου κοντά σε εκείνο το διάστημα... Ανάλογα με την αγωνιστική κίνηση εκείνης της περιόδου...

ΟΚ! Η ερώτηση που έχει σπάσει ρεκόρ: "Ποιoς είναι ο Diavolakos";
Δεν νομίζω πως έχει κάποια σημασία...

Κάποιοι αναγνώστες με γνωρίζουν... Και κάποιοι άλλοι όχι... 

Δηλαδή εν' ολίγης μην νομίζετε πως είναι και κανένα επτασφράγιστο μυστικό.

Έχω κρατήσει την ανωνυμία μου διότι καταρχήν δεν με ενδιαφέρει η δημοσιότητα, αλλά και εκτός αυτού σε προηγούμενες εποχές όπου το στοίχημα σε εταιρίες θεωρούνταν παράνομο, και με τόσες καταγγελίες της Ελληνικής εταιρίας προς το πρόσωπο μου, καταλαβαίνετε ότι δεν γίνονταν να παρουσιάζομαι με το πραγματικό μου όνομα...!!!

Βέβαια πως γίνεται να είναι "παράνομη" μια εταιρία που βρίσκεται στα μεγαλύτερα χρηματιστήρια όλου του κόσμου είναι μια κουβέντα μεγάλη, αλλά αφού το μονοπώλιο τερματίστηκε και όλα πλέον είναι νόμιμα κάποια στιγμή θα... Αποκαλυφτώ...!!!

Ο Diavolakos είναι δημοσιογράφος;
ΟΧΙ

Ο Diavolakos δεν είναι δημοσιογράφος!

Ο Diavolakos έχει ασχοληθεί ενεργά με το ποδόσφαιρο;
Ναι, παίζοντας ποδόσφαιρο επαγγελματικά στα πρωταθλήματα Κύπρου-Ελλάδας.

Για να μην ψάχνετε και ρωτάτε ποιος κ.λπ. κ.λπ... Όχι, δεν ήμουν από τους γνωστούς πρωτοκλασάτους και αδρά αμειβόμενους, αλλά ήμουν πάντα σε ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό και με αρκετές ανόδους κατηγοριών στο βιογραφικό μου... Επαγγελματίες είναι π.χ. και αυτοί που παίζουν Β' και Γ' κατηγορία.

Βετεράνος εδώ και 15 χρόνια πλέον και χωρίς επαφή με το αντικείμενο έστω και για 5Χ5.

Πόσα χρόνια ασχολείσαι με το στοίχημα;
Πολύ πριν έρθει στην Ελλάδα... 

Η Κύπρος π.χ. είναι χρόνια μπροστά σε αυτό τον τομέα. 

Επίσης ποτέ δεν έπαιζα Ελληνικό ή Κυπριακό ποδόσφαιρο διότι έχουν "περίεργη" συμπεριφορά... 

Πέρυσι κάτι προσπάθησα, αλλά θα το σκεφτώ πολύ αν το ξανακάνω μετά τα τελευταία γνωστά γεγονότα που ήταν πάνω-κάτω γνωστά βέβαια...

Γιατί δεν έχεις ασχοληθεί ενεργά με το LIVE BET αφού τα πας αρκετά καλά με το pre game bet;
Μέχρι το τέλος του Αυγούστου (2016) θα δημιουργήσω κάτι νέο και εντελώς πρωτοποριακό για όλους τους φίλους του Live Bet

Νομίζω ότι ήρθε ο καιρός να το κάνουμε και αυτό έστω και αν πρέπει να σπαταλώ πολλές ώρες από την προσωπική μου ζωή διότι όπως ξέρετε το diavolakos.net είναι "του ενός" και δεν θέλω να βάλω κάποιον άλλο να γράφει το παραμιρκό εδώ μέσα.

SOON λοιπόν... Λίγο υπομονή και πιστέψτε με θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι... Ελπίζω δηλαδή...!!!

Παίζεις στοίχημα; Aυτά που προτείνεις τα παίζεις;
Με ρωτάνε πολλοί: Παίζεις στοίχημα; Aυτά που προτείνεις τα παίζεις; 

Παίζω καθημερινά εκτός από την περίοδο των διακοπών μου. 

Εδώ και χρόνια έχω αποδείξει με αναρτήσεις δελτίων μου στο diavolakos.net πως "είμαι ένας από εσάς".

Άποψή μου επίσης είναι ότι δεν θα μπορούσε να γίνετε και αλλιώς. Όπως έχω πει, "ματώνω" όταν "ματώνετε" όσοι από εσάς ακολουθείτε ατόφιες τις προτάσεις μου.

Παρ' όλα αυτά όταν λαμβάνω αυτή την ερώτηση ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που γίνεται...

Θέλω όμως να απαντήσω... 

Αγαπητέ φίλε... Οι κερδισμένες που βλέπεις… Κάνουν απόσβεση τις χαμένες(αν η μπάνκα είναι στο + εννοείται)? 
Έχεις ακούσει για το «φανταστικό σύστημα του Diavolakou»?

Και πες ότι δεν παίζω…. ΠΟΥ ΠΑΙΖΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ… Εσύ γιατί έχεις ένσταση αν σου δίνω πίσω ότι ποντάρεις και επιπλέον ένα σημαντικό κέρδος…?

Τι ζόρι είναι αυτό που τραβάνε μερικοί δεν μπορώ να το καταλάβω... Πείτε, είμαι ανταγωνιστής... Είμαι περίεργος και δεν σε γουστάρω γιατί εσύ κερδίζει κι εγώ χάνω(παίζει και αυτό)... Πες ζηλεύω... Πες τέλος πάντων αυτό που θες να υπονοήσεις, ευθέως... 

Μην λέτε όμως μ@λ@κίες και μην καρφώνεστε χωρίς λόγο...!!!

Ξαναλέω... Να δέχομαι τέτοιο mail σε εποχή που η μπάνκα είναι στα πάνω της, είναι τουλάχιστον τραγικό...!!!

Είναι ασφαλές το παιχνίδι μας μέσα από τον λογαριασμό που ανοίξαμε από τα banners διαφήμισης των εταιριών που υπάρχουν στο diavolakos.net?
Απόλυτα ασφαλές είναι το παιχνίδι σας καθώς έχω αποφασίσει οι εταιρίες που διαφημίζω να είναι καταρχήν νόμιμες στην Ελλάδα και όχι μόνο αυτό... Τσεκάρω συχνά-πυκνά τους ισολογισμούς τους ώστε να βλέπω αν αποδίδουν κανονικά τους φόρους τους στο Ελληνικό κράτος, καθώς και τα διαφημιστικά πλάνα που είναι υποχρεωμένες να καταθέτουν στην ΕΕΕΠ... Καταλαβαίνετε... Μην φύγουν νύχτα και τρέχουμε...!!!

Όσοι μάλιστα έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα-κώλημα με κάποια από τις εταιρίες έχω τις γνωριμίες και την δυνατότητα μεσολάβησης για την άμεση εύρεση λύσης με βασική προϋπόθεση ότι θα έχετε ανοίξει τον λογαριασμό σας μέσα από δικό μου banner. (Λογικό νομίζω να μην τρέχω εις όφελος και αδυναμίας άλλων).

Ο ανταγωνισμός των site σαν το δικό σου είναι μεγάλος. Γιατί δεν δίνεις και εσύ κάποια free bet όπως δίνουν άλλοι;
Σας θέλω έξυπνους πρώτα απ' όλα...!!!

Αποφάσισα να κάνω τον διαγωνισμό στο betleague για να υπάρχει διαύγεια στα free μπόνους που μπόρεσα να εξασφαλίσω για εσάς και τέλος πάντων να τα πάρουν άνθρωποι που παίζουν(κανονικοί παίκτες δηλαδή) και όχι άνθρωποι που έχουν τύχη...

Το λέω αυτό διότι θα μπορούσα να πω ... "Ανοίξτε λογαριασμό σε όποια εταιρία θέλετε από δικά μου banners, και θα σας δώσω μέσω κλήρωσης 1.000 ευρώ ή και παραπάνω", όπως παρατηρώ πως συμβαίνει τελευταία σε κάποια sites σαν τα δικά μου...

Το θέμα λοιπόν είναι... Ξέρεις αν όντως γίνεται η κλήρωση, ή απλά πέφτεις θύμα απάτης ανοίγοντας λογαριασμό δίνοντας μέσω της εγγραφής σας, κέρδος σε αυτόν που κάνει την κλήρωση...? 

Μην μου πείτε ότι δεν περνάει από το μυαλό σας αυτό... Εμένα σαν παίκτη πάντως θα περνούσε και το ομολογώ...!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν λέω ότι οι συνάδελφοι σας εξαπατούν... 

Όμως Έλληνες είμαστε και πολλοί θα σκεφτούν το παραπάνω... Εδώ έχω ζήσει και έχω ακούσει τόσα και τόσα... Δεν "παίζει" να άκουγα διάφορα και με ένα τέτοιο είδος μπόνους(με κλήρωση), από αυτούς που δεν κληρώθηκαν ποτέ...;

Εγώ λοιπόν επειδή δεν θέλω να υπάρχουν υπόνοιες για εμένα και να υπάρχουν δεύτερες σκέψεις, κάνω το απλούστερο και ίσως δικαιότερο το οποίο βέβαια μου κοστίζει και τα έξοδα του site betleague.net... 

Παίξε στον διαγωνισμό... Διεκδικώντας έτσι μία από τις 50 θέσεις που κερδίζουν εύκολα και απλά αν το αξίζεις...!!!

Τι πιο δίκαιο και fair για όλους...;;;


Σε ποια εταιρία από αυτές που διαφημίζεις να ανοίξω λογαριασμό?
Αυτό είναι κάτι που δεν θα πάρετε ποτέ απάντηση από εμένα όσο και αν επιμένετε ορισμένοι, διότι είναι εντελώς αντιεπαγγελματικό και αντίθετο στους κανόνες δεοντολογίας που πρέπει να έχει μια συνεργασία. Αν σας καλύπτει πάντως εγώ έχω σε όλες και όπου βλέπω καλύτερη απόδοση σε μια πρόταση που στήνω... Εκεί την παίζω.

Συχνή αναφορά σε mails σας μετά από αποτυχημένη ημέρα - "Μας έστησαν και μας τα πήραν οι Bookιδες".
Mας τα πήραν οι Bookιδες;

Μεγάλη κουβέντα... Έχω εντελώς αντίθετη άποψη και την έχω εκφράσει πολλές φορές με αναφορές μου στα editorial μου εδώ και χρόνια... Οι εταιρίες είναι αυτές που πληρώνουν συνήθως αυτούς που "στήνουν" παιχνίδια... Οι εταιρίες δεν έχουν ανάγκη να κάνουν κάτι τέτοιο διότι κερδίζουν ήδη πριν καν παίξουμε εμείς λόγω της γκανιότας.

Αν έχετε γνώση περί αποκαλύψεων "στημένων" παγκοσμίως, οι εταιρίες πλήρωναν αδρά αυτούς που έστηναν παιχνίδια και που φυσικά μετέπειτα αποδεικνύονταν πως οι εμπλεκόμενοι ενεργούσαν αποκλειστικά για ιδίων όφελος... Ούτε καν για τις ομάδες που αντιπροσώπευαν σε πολλές περιπτώσεις.

Φυσικά όλο και κάποιο "λαμόγιο" θα υπάρχει μέσα στις εταιρίες, αλλά που να είστε σίγουροι ότι θα ενεργεί για την τσέπη του...!!!

Πάντως για να τα λέμε όλα... 

Αντίπαλος του παίκτη είναι ο book και μην το ξεχνάτε ποτέ...

"Μπάνκα" γενικώς!
H Μπάνκα γενικά!

Ο εφιάλτης "ορισμένων" εδώ και χρόνια... Συνήθως ανταγωνιστών...!!!

Είναι ουσιαστικά μία ενέργεια που με έχει φέρει πρώτο στην καρδιά σας και μεταξύ των ..."καλών tipsters" στο ιντερνετικό κοινό.

Εδώ και χρόνια "ξεγυμνώνομαι" εντελώς μπροστά σας τολμώντας και αδιαφορώντας για τους "περίεργους" αφού νιώθω σίγουρος για τον εαυτό μου και το παιχνίδι μου... 

Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας το site αυτού(κάπου στα 15 χρόνια μαζί με την φιλοξενία στο betexpress.gr) έχει μπάνκα και αφήνω να βλέπετε όλο το παιχνίδι μου, ολόκληρη σαιζόν... Όχι σας άλλους συναδέλφους που "τσουβαλιάζουν" 15 παιχνίδια χύμα καθημερινά χωρίς συγκεκριμένη πρόταση και αρχείο προηγούμενων προτάσεων...!!!

Η μπάνκα τους Diavolakos.net, είναι ο καθρέφτης του παιχνιδιού μου και μπορείτε αναλυτικά να δείτε όποια στιγμή θέλετε αναλυτικά στατιστικά για το παιχνίδι μου!

Ειδικά φέτος έχω προσθέσει ένα σωρό στατιστικά όσο αφορά το παιχνίδι μου.

Γιατί κάποιες μέρες ανεβάζεις αργά τις προτάσεις σου; Δεν προλαβαίνουμε να παίξουμε!
Γιατί πάνω από όλα είμαι παίκτης!

Προσπαθώ να μαθαίνω τα πάντα πριν καταλήξω σε κάποιο παιχνίδι και πολλές φορές τα νέα και οι αποστολές των ομάδων δεν βγαίνουν από νωρίς στον αέρα (ειδικά σε πρωταθλήματα δεύτερης ταχύτητας)...!!!

Καλό είναι αν κάποιος θέλει να παρακολουθήσει την προσπάθεια του Diavolakou να μάθει να ζει με αυτό... Sorry.

Λαμβάνω την ερώτηση αυτή κυρίως από παίκτες που παίζουν ότι παίζουν σε πρακτορείο... Προσπαθώ πάντως να είμαι όσο πιο "γρήγορος" γίνεται για να καλύπτω και τους φίλους που δεν παίζουν σε εταιρίες αλλά σε πρακτορεία.

Λάθος στην μπάνκα.
ΟΚ... Τεχνικό σκάλωμα μπορεί και να φάει... Δεν διεκδικώ το αλάθητο...!!!

Όμως εκ' των προτέρων σας λέω ότι εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να "πειράξω" την μπάνκα με τόσους χιλιάδες αναγνωστών καθημερινά μέσα στο site... 

Να γίνω ρεζίλι μπροστά στον κόσμο μου ΑΠΟ & ΚΛΕΙΕΤΑΙ

Όσο καχύποπτος και να είναι κάποιος σας δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν μπορώ "να βάλω χέρι"... Είναι όλα αυτοματοποιημένα... Ανέβασα την πρόταση και άρχισε ένα παιχνίδι από αυτή... Τέλος η ιστορία... Δεν έχω πρόσβαση πάνω του ούτε κατά την διάρκεια... Ούτε αφού κλείσει το δελτίο με όλα τα παιχνίδια...!!!

Όσοι κάνετε διάφορους υπολογισμούς και μου λέτε διάφορα "περίεργα" σας λέω εκ των προτέρων ότι έχετε κάνει λάθος... Απλά μαθηματικά είναι... Μην εκτίθεστε χωρίς λόγο... Δεν έχω τον παραμικρό λόγο να το κάνω...!!!

* Η μόνη περίπτωση να διαγράψω πρόταση είναι όταν λόγω ενός bug που δεν μπορεί να διορθωθεί εδώ και χρόνια, υπάρξει αναβολή-διακοπή αγώνα με αποτέλεσμα να μην "κλείσει" η πρόταση και να παραμείνει "κρεμασμένη" στην home page μέχρι να γίνει το παιχνίδι... Πράγμα που καταλαβαίνεται ότι δεν μπορώ να το αφήσω και η πλατφόρμα μου μόνο σε τέτοια περίπτωση με αφήνει να την διαγράψω καθώς θεωρεί ότι η πρόταση "δεν έχει κλείσει"...!!!

Οι 50 μονάδες που συνήθως ποντάρεις σε κάθε δελτίο, είναι δικά σου... Ευρώ?
Καταρχήν το πόσα ποντάρω εγώ δεν ενδιαφέρει κανέναν... Οι μονάδες είναι μονάδες... Δηλαδή "μονάδα μέτρησις"... Δεν είναι Ευρώ φυσικά...!!!

Στην εποχή που ζούμε πλέον και μέσα σε οικονομική κρίση, εγώ προσωπικά δεν ποντάρω τόσα χρήματα στο στοίχημα, και φυσικά ο καθένας παίζει με ότι του περισσεύει και ποτέ με ότι έχει στην τσέπη του για να περάσει τον μήνα του.

Το diavolakos.net από την εποχή που ξεκίνησε έως σήμερα τα πονταρίσματα ήταν 30-50-60 συνήθως, και άντε 100 μονάδες σε τελικούς...

Λόγω λοιπόν ότι είμαι ο πρώτος με μπάνκα στην Ελλάδα, και εδώ και τόσα χρόνια παίζουν αυτά τα πονταρίσματα, τα έχω διατηρήσει έως τώρα ώστε να υπάρχει μέτρο σύγκρισης με τις προηγούμενες σεζόν.

That's all...!!!!

Γιατί οι αποδόσεις που παίζεις είναι μερικές φορές διαφορετικές από αυτές που βρίσκουμε εμείς στις εταιρίες?
Κύριοι... Το site είναι εντελώς "επαγγελματικό" μπορώ να πω... 

Θα πρέπει να είναι κάποιος πολλά χρόνια πίσω από άποψη τεχνολογίας, αν νομίζει ότι κάθομαι και γράφω ένα σωρό ομάδες με το χέρι, ή ψάχνω για κάθε παιχνίδι την απόδοση που έχει ώστε να την περάσω μετέπειτα στο παιχνίδι που επιλέγω.... Δηλαδή ΟΚ...Άλλη δουλειά δεν θα έκανα και θα ήμουν στο ψάξιμο...!!!

Τα πάντα είναι αυτοματοποιημένα στο site αυτό και πρέπει να το καταλάβετε...

Η διαδικασία είναι η εξής... Με κάθε εταιρία που συνεργάζομαι είμαστε συνδεδεμένοι μέσω ενός xml feed το οποίο παίρνει ότι αποδόσεις έχει κάθε εταιρία. Άλλες εταιρίες ενημερώνουν αυτό το feed και παίρνουμε αυτόματα τις νέες αποδόσεις σε περίπτωση που πάρουν "πολύ παιχνίδι" κάποιοι αγώνες και διαφοροποιούν τις αποδόσεις τους, και κάποιες άλλες όχι.

Ουσιαστικά λοιπόν θεωρήστε πως σε κάποια παιχνίδια των επιλογών μου η τιμή που βλέπετε είναι η αρχική απόδοση της εταιρίας όταν αυτή ανέβασε τις αποδόσεις στο site της.

Sorry αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι... 10 με 20 μονάδες πάνω ή κάτω μια κερδισμένη πρόταση τι σημασία έχει για εσάς...? Αν παίξεις δηλαδή την πρόταση μου και κερδίσεις 1000 σε νοιάζει γιατί η δική μου μπάνκα θα λέει ότι κέρδισα 1100 διότι η διαφορά αναλογικά αποκλείεται να είναι παραπάνω?

Άρα εκ΄ των προτέρων καταλαβαίνω ποιος μου στέλνει mail, και φυσικά είναι εκ' του πονηρού σκεπτόμενος που τον ενδιαφέρει μόνο τι παρουσιάζω στην μπάνκα μου... Άρα δεν είναι παίκτης και συμπαίκτης μας, αλλά... "Ανταγωνιστής"... Οπότε... Καταλαβαίνετε...Στον καιάδα και αυτός και το mail του...!!!

Έχω πει πολλές φορές... Με ενδιαφέρουν μόνο οι παίκτες... Οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ παίκτες, και σε αυτούς απευθύνομαι...!!!Ενώ λες ότι ποντάρεις πχ στη Sportingbet το γκολ/γκολ & Over 2.5 με 2.00 απόδοση, πηγαίνοντας στην εταιρία, βλέπω ότι δεν δίνει καν την επιλογή αυτή!
Αγαπητοί φίλοι, πρέπει να ξέρετε ότι για όλο αυτό που βλέπετε και για να λειτουργήσει, χρειάζονται χρήματα... Πολλά χρήματα...Πιστέψτε με...!!!

Από την στιγμή λοιπόν που το site δεν είναι συνδρομητικό αλλά ελεύθερο για όλους σας, από κάπου όπως καταλαβαίνετε πρέπει να βγουν τουλάχιστον τα έξοδα του site.

Γι αυτό λοιπόν υπάρχουν οι σπόνσορες που αφού ασχολούμαστε με στοίχημα είναι οι στοιχηματικές εταιρίες.

Όταν δίνω πχ 6 προτάσεις σε μια ημέρα, δεν θεωρείτε λογικό να μοιράζω τις εταιρίες στα κουτάκια αυτά και να μην παίζει μόνο μία που έχει ας πούμε την μεγαλύτερη απόδοση ή κάποια bet...?

Ακούστε να δείτε... Ένα επάγγελμα είναι πλέον και αυτό... Πληρώνουμε φόρους... Έχουμε έξοδα που δεν φαντάζεστε...

Στις προτάσεις λοιπόν μπαίνουν όπως μπαίνουν(μοιράζονται) οι εταιρίες διότι δεν είναι επαγγελματικό να προωθούμε μία ή δύο εταιρίες κατ' εξακολούθηση...

Επίσης η απόδοση κάθε επιλογής που επιλέγω δεν είναι από την εταιρία που βλέπετε στην πρόταση... Είναι ο μέσος όρος απόδοσης από τις εταιρίες που διαφημίζω και όσες από αυτές μας δίνουν το feed αποδόσεων τους.

Ελπίζω να σας κάλυψα.

Κάποιοι σε αντιγράφουν!
Τα πράγματα είναι απλά!

Ειλικρινά σας λέω ότι είναι λίγο ενοχλητικό να πληρώνεις τα πάντα και να έρχεται ο ξύπνιος να γίνεται τσάμπα μάγκας εις βάρος σου, αλλά ουσιαστικά δεν με ενδιαφέρει καθόλου. 

Ο καθένας με τον κόσμο του στο φινάλε... Μπορεί όποιος θέλει να μου πει απλά ότι "θέλω αυτό και αυτό"

Θα του δώσω το ΟΚ αν κρίνω ότι είναι σοβαρή η προσπάθεια που κάνει, και θα του πω και καλή επιτυχία από πάνω βάζοντας τον και στα φιλικά προς εμένα sites.

Γιατί δεν παίζεις σε μικρές αποδόσεις φαβορί, αλλά συνήθως πάνω από 1.80?
Δεν μου αρέσουν τα "εύκολα"...!!! Γενικότερα δεν είμαι του "τοκογλυφικού παιχνιδιού", και δεν μπορώ να φανταστώ την περίπτωση ότι θα ρισκάρω πχ 500 ευρώ σε ένα "μονό" παιχνίδι με απόδοση του 1.20 για να πάρω κέρδος 100 ευρώ... 

Θέλω όταν κερδίζω η τσέπη μου να αισθάνεται το κέρδος μου... Χωρίς ρίσκο και αν δεν ακολουθείς το ένστικτο σου δεν πετυχαίνεις τίποτα ούτε στο στοίχημα ούτε γενικότερα.

Παρακολουθείς άλλους tipsters; Ενημερώνεσαι από Ελληνικά sites;
Άλλο tipster... Άλλο δημοσιογράφος που καλύπτει τα ρεπορτάζ των πρωταθλημάτων.

Μόνο τους γνωστούς μου που ορισμένοι είναι και πολύ γνωστοί tipster στο ευρύ κοινό, αλλά αφού πρώτα έχω ανεβάσει τις δικές μου προτάσεις. Ενημερώνομαι συνήθως από sites του εξωτερικού αλλά και από τα site που έχουν δύο ευρείας κυκλοφορίας στοιχηματικές εφημερίδες που τυχαίνει να είναι και φίλοι μου οι εκδότες τους.

Διαφωνώ με ένα λάθος κατά την δική μου άποψη που κάνουν και τα sites και οι εφημερίδες. Που στις ειδήσεις και στα ρεπορτάζ των ομάδων υπάρχουν εκτιμήσεις για κάθε παιχνίδι που αναλύουν στο τέλος. Έπρεπε να είναι εντελώς ενημερωτικό και ειδησεογραφικό το κομμάτι αυτό και την απόφαση της επιλογής σημείου να είναι καθαρά του αναγνώστη ανάλογα με το τι διαβάζει και ανάλογα φυσικά με το ένστικτό του.

Άλλο tipster... Άλλο δημοσιογράφος που καλύπτει τα ρεπορτάζ των πρωταθλημάτων.

Κάποιος που μελετάει επί πληρωμή ένα πρωτάθλημα για να μεταφέρει απουσίες η δηλώσεις των πρωταγωνιστών δεν σημαίνει ότι ξέρει και από στοίχημα, διότι δεν περιμένω να μου πει αν είναι σε φόρμα η όχι κάποια ομάδα, αφού έχω τα πινακάκια μου που κάνουν μια χαρά δουλειά και ξέρω να κρίνω...!!!

Γιατί δεν γράφεις σε εφημερίδα με τόσο κόσμο που κουβαλάς?
Το έχω δοκιμάσει... Δεν ήταν άσχημη εμπειρία αλλά το έκανα εντελώς φιλικά και δοκιμαστικά θα έλεγα. 

Όταν όμως έπρεπε να δώσω εκτιμήσεις από την Τετάρτη για το Π/Σ/Κ και Κυριακή απόγευμα για το μεσοβδόμαδο πρόγραμμα(έτσι γίνεται στις εφημερίδες για να ξέρετε), ουσιαστικά χωρίς πληροφόρηση όπως καταλαβαίνετε, το θεώρησα εντελώς ανούσιο και καθόλου εποικοδομητικό για όσους με διάβαζαν.

Εδώ περιμένουμε μία ώρα πριν τον αγώνα να μάθουμε ενδεκάδες για να δούμε τι θα παίξουμε, είναι δυνατόν να ξέρω τι θα παίξω και τι θα προτείνω από την Τετάρτη για το Σάββατο ή την Κυριακή?

Πολλές φορές "ξεμπροστιάζεις τους περίεργους" που σου λένε τα δικά τους για τους δικούς τους λόγους... "Γράψτους" και μην ασχολείσαι καν μαζί τους διότι ενοχλεί εμάς που μας ενδιαφέρει το στοίχημα και μόνο αυτό...!!!
Κάθε χρόνο γίνομαι μεγαλύτερος αλλά και σοφότερος... 

Θα έχετε προσέξει ότι πλέον έχουν εκλείψει τέτοιες αναφορές...Η νέα version του diavolakos.net δείχνει μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια με πλήρης ύλη και όμορφη-πρωτοπωριακή εμφάνιση...!!!
Η νέα ver. έγινε σύμφωνα με ότι ζητήσατε εσείς μέσα στην σαιζόν, και σύμφωνα με το τι χρειάζομαι εγώ για την καθημερινή μου μελέτη.... 

Είναι λογικό αλλά και επιβεβλημένο θα έλεγα να ακολουθούμε την τεχνολογία που εξελίσσεται έστω και αν χρειάζεται μεγάλο κόστος.

Γενικότερα νομίζω χωρίς αμφιβολία πως στο νέο diavolakos.net και μέσα από ένα πολύ όμορφο και φιλικό προς τον χρήση περιβάλλον, υπάρχει ότι χρειάζεται να ξέρει κάποιος για να παίξει στοίχημα.

Στο 2016 πλέον και το στοίχημα εξελίσσεται... Φρόντισα να προσθέσω όλα αυτά που χρειάζεται ένα καλός παίκτης για το παιχνίδι του.

Βάλε στις προτάσεις σου μια εκτίμηση που να περιέχει αγώνες σε σύστημα ώστε όσο γίνετε "να γλυτώνουμε ήττες" απ το καταραμένο "για ένα" των παικτών, αλλά αν είναι δυνατόν να μπουν και άλλες επιλογές στις προτάσεις σου όπως G/G, σύνολο τερμάτων, U/O 3.5..
Στους υπολογιστές, όπως μου λέει συχνά "ο αρχιμάστορας" μου, όλα είναι θέμα μαθηματικών και μέσω εξισώσεων όλα γίνονται... Οι επιλογές που ζητήσατε ήδη είναι στον αέρα και διαθέσιμες...!!!
Πώς λειτουργεί και πώς υπολογίζετε η πρόταση του συστήματος;
Θα ρωτήσω τον Μάστορα και θα σας πω... 

Βασικά πάντως το σύστημα είναι με την λογική της 365.

Για να μην μπερδεύεστε πάντως καλό είναι να πατάτε την "ανάλυση του συστήματος" όπου εκεί δείχνει τι ποντάρω και που...

Για παράδειγμα σε ένα σύστημα 2-3, πηγαίνοντας στην ανάλυση θα καταλάβετε ότι δίνω 10 μονάδες στις δυάδες και 30 στην τριάδα κλπ κλπ.

Βλέπουμε πως το Live chat έκλεισε. Γιατί;
Live chat - Τι παίχτηκε;

Η ανταλλαγή απόψεων ποτέ δεν έβλαψε κανέναν… Όμως και η απόλυτη ελευθερία που φτάνει στα πλαίσια της ασυδοσίας δεν κάνει καλό.

Το δοκίμασα και έχω πικρή πείρα... Κάποιοι λίγοι με απογοήτευσαν... Απέκτησα βέβαια και πολλούς φίλους...

Έχουμε πει… Δεν είναι αυτή η κύρια εργασιακή ενασχόληση μου, αλλά το μεγάλο πάθος και μεράκι μου... Δεν μπορώ να ασχολούμαι με περίεργους που έβρισκαν χώρο για να βγάλουν το αντιdiavolikο τους μένος κάνοντας έτσι το chat μπουρδέλο, μιας και οι φίλοι που με στηρίζουν χρόνια έπεφταν πάνω τους για να τους φάνε, δημιουργώντας έτσι μια κατάσταση που δεν μου αρέσει καθόλου...

Κάποια στιγμή πρέπει όλοι να μάθουμε να σεβόμαστε την προσπάθεια του άλλου...

Υ.Γ.: Χώρια που εκτός των παραπάνω τα "έτοιμα" chat room δημιουργούν "τρύπες" στα sites και λόγω αυτού μας "χάκαραν" δύο φορές...!!!

O διαγωνισμός του betleague.net είναι δικό σου site;
Ναι και είναι αφιερωμένο σε εσάς... 

Είναι ένας τρόπος που σκέφτηκα για να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με έχετε κάνει μέρος της καθημερινής σας ενασχόλησης μέσω του στοιχήματος, στηρίζοντας με όλα αυτά τα χρόνια.

Αποφάσισα να κάνω τον διαγωνισμό για να υπάρχει διαύγεια στα free μπόνους που μπόρεσα να εξασφαλίσω για εσάς και τέλος πάντων να τα πάρουν άνθρωποι που παίζουν .

Παίξε στον διαγωνισμό... 

Διεκδικώντας έτσι μία από τις 50 θέσεις που κερδίζουν εύκολα και απλά αν το αξίζεις!

Ποια site είναι δικά σου και λαμβάνεις ενεργό μέρος σε αυτά?
Λαμβάνω μέρος και μάλιστα είμαι ο διαχειριστής και κυρίως υπεύθυνος στο στήσιμο των βασικών προτάσεων τους στα πιο κάτω sites ...

www.diavolakos.gr - www.betexpress.gr - www.bethelp.gr - www.betleague.gr

Τα οποία είναι μεν δικής μου ιδέας αλλά νομικά υπεύθυνη είναι η εταιρία Feramta Business LTD - Member of  "FB Group" - London UK.

 
Stoiximan
Στοίχημα - Live στοίχημα - Casino - Games
Novibet
Στοίχημα - Live στοίχημα - Casino - Games
Interwetten
Στοίχημα - Ζωντανό στοίχημα - Καζίνο
Bwin
Στοίχημα - Live στοίχημα - Casino - Poker - Games
Sportingbet
Στοίχημα - Live στοίχημα - Casino - Poker - Games
Betshop
Στοίχημα - Live στοίχημα - Live Casino - Παιχνίδια
Tipbet
Στοίχημα - Live στοίχημα - Casino - Games
Vistabet
Στοίχημα - Live στοίχημα - Casino - Poker - Games
BONUSΤΖΙΡΟΙ - ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ - ALERTS!